• We zetten grote stappen, maar slaan niks over

  De transitieversnellers

 • De toekomst is niet meer wat ie geweest is

  De transitieversnellers

 • Nu beginnen om straks niets overhaast te doen

  De transitieversnellers

Laat maar komen dat nieuwe pensioenstelsel! Niet uitstellen, maar juist versnellen geeft de rust en ruimte die straks nodig is. Onze gemotiveerde specialisten én onze systemen zijn er klaar voor. Samen met u zetten we grote stappen, met de aanpak die het best past bij uw fonds.

Klaar voor de toekomst

Bent u al klaar voor de transitie? Sociale partners en pensioenfondsen moeten in de komende periode veel besluiten nemen. Over de nieuwe regeling, compensatie, wel of niet invaren. Veel partijen worstelen met de transitie en vragen om uitstel. En soms zijn IT-systemen van uitvoerders niet berekend op wat komen gaat. Bij Blue Sky Group zien we niet op tegen het nieuwe pensioenstelsel. Sterker nog, wij zijn er klaar voor.

Niet wachten

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijk contact dat leidt tot een goed, gericht advies. Zodat u weloverwogen kunt kiezen hoe de nieuwe regeling eruitziet en vanaf wanneer u deze wilt aanbieden. Dat betekent dus niet wachten tot uw uitvoerder er klaar voor is. Onze transitieversnellers kunnen u helpen bij een beheerste transitie naar het nieuwe stelsel en gaan graag direct voor u aan de slag.

Ervaring met individuele keuzes

De transitie naar het nieuwe stelsel biedt kansen voor verbetering. Bij Blue Sky Group profiteren opdrachtgevers van ons eigen systeem voor pensioenadministratie. Ook met het aanpassen van collectieve naar individuele regelingen hebben we ruime ervaring. En we hebben een uitstekende reputatie op het gebied van deelnemerscommunicatie.

‘Wij versnellen om bij te dragen aan de pensioenverandering. Want uitstel van wetgeving of niet… voor ons is de toekomst al begonnen.’

Lees het hele interview met Tom Bottinga.

‘Wij zijn klaar voor de pensioentransitie’

Bekijk hier de film

Meer van onze transitieversnellers

Onze specialisten delen hun expertise graag

 • Invaren: ja of nee? Copy

  Bij het kiezen voor wel of juist niet invaren zit de duivel in de details. Josje Wijckmans, programmadirecteur Pensioenakkoord bij Blue Sky Group, weet er alles van.

  Lees verder
 • Van ambitie naar premie

  Jeroen Röder, hoofd Pensioen Juridische Adviesgroep, vertelt over de valkuilen in de weg van doelstelling naar premie.

  Lees verder
 • Invaren: ja of nee?

  Bij het kiezen voor wel of juist niet invaren zit de duivel in de details. Josje Wijckmans, programmadirecteur Pensioenakkoord bij Blue Sky Group, weet er alles van.

  Lees verder
 • Zo zien wij deelnemers­communicatie

  De overgang naar het nieuwe stelsel is een mooie kans om opnieuw naar de relatie tussen pensioenfonds en deelnemer te kijken. Kristine Noordergraaf, manager Communicatie, belicht het communicatieplan.

  Lees verder
 • Het venijn zit in de start

  Het uitstel van invoering van de nieuwe pensioenwet betekent niet per definitie tijdwinst. Patrick Janssen, manager Bestuurszaken, hamert op zo snel mogelijk aanschuiven bij de sociale partners.

  Lees verder

Kom in gesprek

Kijkt u uit naar een beheerste transitie naar het nieuwe pensioenstelsel? En wilt u weten wat Blue Sky Group voor u kan betekenen? We gaan graag met u in gesprek.

Neem contact op